تیرهای نئو کرمیت-شرکت کرمیت پارس1 تیر نئوکُرمیت یک تیر لانه زنبوری ساخته شده از ورق می باشد. ابتدا ورق با استفاده از دستگاه نورد سنگین به صورت ناودانی نورد و سپس لانه زنبوری شده و به شکل ] یا ʃ در می آید.
سپس با توجه به دهانه و بارگذاری بال تحتانی و فوقانی به آن جوش می شود.
این تیر دارای بال های نامتقارن می باشد. بال فوقانی برای بارهای اجرائی و وزن بتن وقالب متحرک و یا ثابت و بال تحتانی برای کلیه بارهای وارده، مرده و زنده، طراحی می گردد.
این تیر می تواند در سقف های عرشه فولادی و کامپوزیت سنتی (دال تیر) به جای تیر ورق، تیر آهن زنبوری و یا تیر آهن ساده مورد استفاده قرار گیرد.
در مورد سقف عرشه فولادی روی این تیر در کارگاه ساختمانی گلمیخ نصب می گردد. در مورد سقف دال تیر، عیناً مشابه تیرآهن های مورد استفاده در آن، در کارخانه این شرکت ناودانی روی آن نصب می گردد.
کلیه تیرها به طول مورد سفارش ساخته و فاقد پرت و دور ریز می باشد.
بعد از حدود پنجاه سال کار مهندسی لازم دیدم آرزوی خود را برای آنانی که در این راه هستند ویا می آیند بگویم ، شاید برآورده شود.
آرزو دارم که جامعه گلگون ما ،مخصوصا جامعه علمی ایران، از جهل، ترس، حرص و بخل نجات یابد.
آرزو دارم جهل ما را از شناخت دور نسازد.
آرزو دارم ترس مارا وادار به دروغ گوئی و پنهان کاری نکند.
آرزو دارم حرص پا به دامنه خواسته های به ا ندازه ما نگذارد و آرزو دارم بخل پایش از حسادت های کوچک وسازنده ،فراتر نرود و راه را بر تکامل و پیشرفت جامعه نبندد.
بیائید برای یگدیگر آرزوی پیشرفت و موفقیت داشته باشیم . زیر پای پیشرفت هم را با کج خلقی ها و بد گوئی خالی نکنیم. بیائید موفقیت دیگران را موفقیت خود بدانیم و حداقل در خوشحالی به دست آورن آن شریک شویم.
شاگرد و دانشجوی عزیز: دانش و مراجع خود را پنهان مکن و با دیگران به اشتراک بگذار.
معلم و استاد عزیز : نام و آثار دیگران را از شاگرد و دانشجوی خود، برای آنکه آثار خود را جلوه گر سازی و یا برای آموزش آن انتظار داشته باشی ، پنهان مکن.
من ترجمه این کتاب را به تو انسان آزاد و آزاده تقدیم می کنم.
ایده تولید باز شو در جان یک تک تیربال پهن فولادی به سال های اولیه استفاده ازمقاطع فولادی جهت عبور خطوط تاسیساتی از میان تیرها برمی گردد.
در این مجموعه ، تیرهای لانه زنبوری(Castellated Beams) به عنوان یک تیر فو لادی با جان باز شده شامل سوراخ های شش گوش و تیرهای سلولی(Cellular Beams) به عنوان تیر فولادی با جان باز شده شامل سوراخ های دایره تعریف شده است.
تیرهای با با بازشو های تکراری برای اولین بار در در سال 1910 بوسیله:
Chicago Bridge and Iron Works (Das and Srimani, 1984)
استفاده شد.این ایده همچنین مستقلا توسط G.M. Boyd در آرژانتین درسال 1935 توسعه یافت. اما در 1935 در انگلستان ثبت اختراع شد. (Knowles,1991 ). در سالهای دهه 1940 استفاده از تیرهای لانه زنبوری وسلولی به صورت قابل ملاحظه ای افزایش یافت.
بخشی به دلیل تنوع محدود مقاطع فولادی که کارخانجات نورد تولید در اروپا می توانستند تولید کنند. کارخانه های فولاد می توانستند به صورت اقتصادی بسیاری از مقاطع بزرگتر را(با استفاده از مقاطع نورد شده کوچکتر.م) ، به علت کم بودن نسبت هزینه های کارگری به مواد، بوسائل دستی ببرای سازند. اگرچه، کارخانه های فولاد در ایالات متحده محدودیت های بخش مشابه و هزینه های کم کار در اروپا را نداشتند.
در نتیجه، ساخت چنین تیرهائی از لحاظ اقتصادی (در آمریکا.م)مناسب نبود. بنابراین ، استفاده از تیرهای لانه زنبوری و سلولی تا زمانیکه تکنیک های تولید اتوماتیک قابل دردسترس نگرفت، کاهش یافت. اتوماسیون پیشرفته در ساخت، همراه با نیاز معماران و مهندسان سازه برای جستجوی راه های کارآمدتر و ارزان تر برای طراحی سازه های فولادی، منجر به استفاده ازتیرهای لانه زنبوری و سلولی در ایالات متحده شده و افزایش استفاده از مقاطع توسعه یافته در سراسر جهان رخ داد .
این پیشرفت منجر به ایجاد موسسه بین المللی تولید کنندگان تیرهای سلولی (International Institute of Cellular Beam Manufacturers) در سال 1994 شد. که به منظور توسعه، ایجاد و حفظ استانداردهای طراحی و تولیدتیرهای لانه زنبوری و سلولی در سراسر جهان شد.
برای مشاهده ویدیو کوتاه مربوط با این بخش کتاب لانه زنبوری و سلولی در سایت آپارات اینجا کلیک فرمائید.
برای دانلود pdf کامل این بخش ،متن کامل کتاب جلد2 لانه زنبوری اینجا کلیک فرمائید.
در ایران توسط شرکت کُرمیت پارس طرحی با استفاده از ورق سرد نورد ارائه شده .در این طرح مصرف فولاد تا 40 درصد تیر آهن لانه زنبوری معادل کاهش می دهد.ما آن را نئو کرمیت(New Kormit) نامیده ایم.
تیرچه کورمیت-شرکت کُرمیت پارس 1
دانلود کلیه مشخصات ابعادی تیرچه کرمیت1
اتصال تیرچه کورمیت در اسکلت بتنی و فلزی1
ابن ویدیو را ببینید:
این ودیو را هم ببنید: