ساختمان صنعتی جلد 2-aisc که نام اصلی آن ساختمان صنعتی از میل مهار پای ستون تا سقف می باشد.در این بخش کتاب به نکات مربوط به ساختمان های صنعتی با انواع جرثقیل سقفی پرداخته می شود.مسئله تکرر با ر و خستگی ناشی از آن در اتصالات و قطعات سازه ای و باید ها و نبایدها مورد توجه مضاعف قرار می گیرد. انواع بست ریل و اتصالات و رواداری ها و….. آنچه که باید در مورد این سازه ها دانست گفته می شود .حل مثال ها به درک بهتر مسائل کمک کرده است.
این کتاب از سلسه نشریات راهنمای AISCa360-16w-rev-june-2019 تحت راهنمای شماره 7 می باشد. بعلت وسعت مطالب مترجم آن را به دو بخش ساختمان های صنعتی با و برو ن جرثقیل پرداخته.
مطالعه این کتاب را برای مهندسین طراح و سازندگان اسکت های صنعتی عمیقا توصیه می نمائیم.
در این بخش راهنما به ساختمان های صنعتی با جرثقیل پرداخته خواهد شد و شامل مطالبی از ساختمانهای صنعتی بخصوص برای جرثقیل های overhead (تمام سطح یادروازهای) و underhung(آویزی) خواهد بود(به اشکال زیر توجه شود.م). در این زمینه، اختلاف اصلی بین ساختمانهایی که جرثقیل سقفی دارند و آنهایی که ندارند، تکرر بارگذاری است که توسط جرثقیل به ساختمان تحمیل می شود. بنابراین ساختمان جرثقیل دار باید بعنوان ساختمان با تکرر بارگذاری طبقه بندی شوند.
طبقه بندی این ساختمانهای جرثقیلدار در AISE گزارش فنی شماره13 (AISE 2003) بعنوان D,C,B,A آمده است. طبقه بندی دیگری برای جرثقیل ها نیزدر:
این اسامی طبقه بندی نباید با مشابه آن در ساختمان مخلوط گردد، چرا که از دو طبقه بندی مختلف می باشند.
طبقهA : ساختمانهایی هستند که اعضاء آن با 500 هزار تا 2 میلیون تکرار و یا بالای دو میلیون تکرار در طول عمر ساختمان حدود 50 ساله روبرو هستند. کارفرما باید با بررسی، تصمیم خود را راجع به شرائط بارگذاری اتخاذ کند. پیشنهاد میشود ساختمانهای تیپ زیر بعنوان طبقه A در نظر گرفته شوند :
طبقه بندی B : به ساختمانهایی اطلاق میشود که اعضاء آن با تکرار باری حدود 100 هزار تا 500 هزار در طول عمر خود روبرو هستند. که میتواند به تعداد 5 تا 25 عدد تکرار بارگذاری در روز برای عمر 50 ساله باشد.
طبقه بندي C : ساختمانهايي هستند كه اعضاء آن با تكرار باري حدود 20 هزار تا100 هزار در طول عمر خود كه معادل 1 5 تا تكرار بارگذاري در روز براي عمر 50 . ساله است
طبقه بندي D : هاييبه ساختمان اطلاق ميشود كه هيچ عضوي از آن تجربه 20 هزار تكرار بارگذاري در طول عمر خود را نخواهد داشت.
طبقه بندي جرثقيلها براساس طيف باربرداري جرثقيلها هرچه نزديكتر به شرائط واقعي ميباشد. طيف باربرداري، بار موثر متوسط كه به صورت يكنواخت توزيع و براساس يك تخمين احتمالي از ميزان و تعداد مشخص ورود بار به يك جرثقيل است، معين ميشود.
دانلود فایل جلد اول این کتاب را می توانید اینجا دریافت کنید.
طراحی ساختمان با انواع جرثقیل سقفی.(جلددوم)
مترجم : مهندس محمد جعفر کُرمی . (با توضیح وتفسیر مترجم).
AISC را ببینید.
برای ارسال نظریات و سوالات خود با ما در Kormitpars@gmail.com و یا واتس آپ با شماره 9123454604 98+تماس بگیرید.
تیرچه کورمیت-شرکت کُرمیت پارس 1
دانلود مشخصات ابعادی تیرچه کرومیت1
جداول تیرچه کورمیت برای مهندسین محاسب-کرمیت پارس
To send your comments and questions, contact us at Kormitpars@gmail.com or WhatsApp at +98 912345460