تیرهای لانه زنبوری و سلولی-بخش اول

تیرجه کرمیت با مهر استاندارد

تیرجه کرمیت با مهر استاندارد


تیرچه کرمیت با مهر استاندارد ،# سقف کرمیت با مهر استاندارد، # تیرچه کرمیت ،# تیرچه کرومیت ، # تیرچه کورمیت ، # سقف کرمیت ، # سقف کورمیت  آ# تیرچه فلزی  ،# تیرچه فولادی ، # خرپای فولادی، # پرلین سقفی

تیرهای لانه زنبوری و سلولی- بخش اول

تیرهای لانه زنبوری و سلولی- بخش اول  طراحی و استفاده عمومی از تیرهای لانه زنبوری در ایران به سال های قبل از دهه چهل بر می گردد. دردهه چهل مهندسین ایرانی تحصیل کرده در اروپا و آمریکا با استفاده از دانش روز و مستندات مربوطه استفاده از آن را به صورت عام در آوردند.

تیرهای لانه زنبوری و سلولی- تاریخچه

مبدا آمریکائی آن تا آن جائیکه می دانیم و در مقدمه این کتاب نیز آورده شده کتاب :   DESIGN OF STEEL STRUCTURES   نوشته عمر بلاجت Omer W. Blodgett  و همکاران است.  باحمایت  شرکت و بنیاد لینکلن آمریکا ،که در بخشی از آن کتاب  به طراحی تیر لانه زنبوری پرداخته .این کتاب توسط مهندس شاپور طاحونی به  عنوان سازه های فولادی با اتصالات جوشی به  فارسی برگردانده شده است. در همین دهه آقای میر شجاع صفائی اقدام به آوردن دستگاه اتوماتیک برش لانه زنبوری با مشعل گاز وهوا نمودند . این دستگاه که با اولین نسل های کامپیوتر کار می کرد که با کمک دکتر آستانه اصل  براه افتاد. زحمات نامبردگان یاد شده ودیگران گم نام راپاس می داریم.

تیرهای لانه زنبوری و سلولی- برش مکانیکی

در سال های بعد از انقلاب روی دستگاه برش مکانیکی لانه زنبوری زحمات زیادی کشیده شد .ساخت آن ، اگرچه مورد سوالاتی بود، در توسعه استفاده از این تیر موثرواقع شد. متاسفانه همین سوالات بی جواب و بی توجهی دست اندر کاران و مهندسین به کاهش مصرف فولاد باعث شد. این شایعات بعضا بی محتوا در سال های اخیر ،این تیر را از صحنه استفاده دور ساخت . همانگونه که  استفاده ازآهک رادر جامعه مهندسی بی اعتبار کرد. اکنون که دستگاه های برش پلاسما توسط کارخانجات ایران ساخته می شود . پشتیبانی انجمن AISC با انتشار این نشریه طراحی تیرهای لانه زنبوری ،این امید را بوجود می آورد که استفاده از آن  مجدداتوسعه یابد.

پیش بینی آینده :

یکی دیگر از مشکلات پیش روی این تیر کمبود تنوع در تولید تیر آهن  با اندازه های مختلف است.   نه فقط در ارتفاع  بلکه در ضخامت و عرض  بال و ارتفاع و ضخامت جان . آینده ای در این مورد  فعلا  متصور نیست. راهکاردیگر آن تولید تیر ورق  به ابعاد مناسب و سپس لانه زنبوری نمودن آنست . که در این مقوله بهای ورق و ساخت و البته تنش های پسماند مورد سوال می باشد که با تجربه باید بدان دست یافت.

 

دوستان و همکاران عزیز می توانند Pdf این بخش را در با کلیک در اینجا دریافت دارند.

کارهای ما رادر سایت آپارات    سایت آپارات  دنبال کنید.

در ایران توسط  شرکت کُرمیت پارس طرحی با استفاده از ورق سرد نورد ارائه شده .در این طرح مصرف فولاد تا 40 درصد تیر آهن لانه زنبوری معادل کاهش می دهد.ما آن را نئو کرمیت(New Kormit) نامیده ایم.

شرکت کُرمیت پارس- تیرهای نئو کُرمیت-Neo Kormit-
شرکت کُرمیت پارس- تیرهای نئو کُرمیت-Neo Kormit

 

با ما تماس بگیرید و با سوالات و نظرات خود  ما را تشویق کنید

.Contact us and encourage us with your questions and comments

 

جی میل و واتس آپ کرمیت

 

پیام خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X