# تیرچه کرمیت با مهر استاندارد ،# سقف کرمیت با مهر استاندارد، # تیرچه کرمیت ،# تیرچه کرومیت ، # تیرچه کورمیت ، # سقف کرمیت ، # سقف کورمیت آ# تیرچه فلزی ،# تیرچه فولادی ، # خرپای فولادی، # پرلین سقفی
پیچ و مهره اعلاء -شرکت کرمیت پارس به صورت کتاب حاضر توسط انجمن سازه های فولادی آمریکا AISC تهیه و تحت راهنمای شماره 17 آن انجمن به چاپ رسیده.
مولف کتاب دکتر Geoffrey Kulac یکی از صاحب نظران در مورد استفاده از پیچ و مهره بوده .ایشان تحقیقات و تالیفات زیادی در اینمورد دارد.
مترجم این کتاب که خودمثال هائی را جهت استفاده دانشجویان به ترجمه این کتاب افزده و تعداد زیادی از این مجموعه راهنمای طراحی AISC را ترجمه کرده اذان می دارد که در حوزه طراح و تحقیق پیچ و مهره شخصی چون Geoffrey Kulac یگانه است. او مهندسی است که با آگاهی کامل به سادگی برای دانشجو ودانش آموز می نویسد. این کتاب عینا بعنوان آئیننامه پیچ کانادا برای کشور زادگاه او پذیرفته شده.
مطالب زیادی در این کتاب وجود دارد که می تواند مورد استفاده خواننده قرار گیرد، اما مترجم پیشنهاد می کند قبل از خواندن کتاب ، نگاهی به مسائل نمونه که توسط شرکت مترجم تهیه و ضمیمه شده است ، انداخته و مورد مطالعه قرار گیرد. در انتهای مثال ها، در مورد محاسبه ورقهای انتهایی اتصال نیز مطالبی عنوان شده است. مترجم و شرکت کُرمیت پارس تمام تلاش خود را در امانت داری ترجمه این کتاب نموده است . سعی بر آن بوده که مطالب درک و سپس به صورت مناسب نگاشته و منتقل گردد.
از نظر اصولی دو نوع اتصال دهنده (fastener) در سازههای فولادی بکار میرود. پیچ و جوش. معمولاً هر دو آنها بکار میرود و در بعضی مواقع هر دو نوع در یک اتصال بکار میروند. برای خیلی از اتصالات، معمول است جوش را در کارخانه و برای وصل اعضاء اتصال به کار برده و سپس با پیچ در کارگاه نصب صورت گیرد.
جوشکاری نیازمند وسائل و ابزار قابل توجهی، مانند تخصص کارگران است و نظارت بر جوشها نیز نسبتاً دشوار میباشد. از طرف دیگر، پیچ یک قطعه ساخته شده کارخانهای است و با وسائل مختصری قابل نصب بوده و پرسنل نصب و نظارت به آموزشهای نسبتاً مختصری نیازمند میباشند.
مهندسین مسئول طراحی باید با رفتار پیچ و جوش آشنا باشند و باید بدانند که چگونه به طراحی اتصالات با استفاده از این اتصال دهندهها بپردازند. طراحی و مشخصات جوشکاری و روش نظارت بر آن معمولاً با انتخاب روشهای استاندارد و آئینامهها مورد قبول میباشد. از سوی دیگر، طراحی و مشخصات اتصال پیچی نیازمند مهندسی است که با انتخاب نوع اتصالدهنده بداند چگونه آنها را بکار برد و به تعیین روشهای نصب و نظارت بپردازد. بنابراین مهندس باید راجع به پیچهای اعلاء اطلاعات مناسبی داشته باشد. هدف این جزوه، ارائه اطلاعاتی لازم به مهندسین جهت انتخاب پیچ و مهره اعلاء و مشخص نمودن روشهای نصب و نظارت و روشهای طراحی اتصال است.
پیچ ممکن است پیچ معمولی (نرمه) و یا پیچ اعلاء باشد. اگرچه هر دو مورد توضیح داده خواهد شد. ولی تاکید بر پیچ اعلاء خواهد بود.
مترجم : مهندس محمد جعفر کُرمی .
(با توضیح وتفسیر مترجم)
انتشارات کُرمیت پارس
مهندسین کانادا – راهنمای مهندسی فولاد_-بخش اول – آچار تنظیم – استفاده مجدد از پیچ و مهره اعلاء – RCSCrcsc
برای ارسال نظریات و سوالات خود با ما در Kormitpars@gmail.com و یا واتس آپ با شماره 9123454604 98+تماس بگیرید.
.To send your comments and questions, contact us at Kormitpars@gmail.com or WhatsApp at +98 912345460